Turné 3570

Åge Aleksandersen skal i 2019 ut på turneén «Åge & Sambandet 3570» I tillegg til at Åge er 70 år i 2019, er det 35 år siden utgivelsen av hans suksessplate «Levva Livet». Låtene fra nettopp denne platen vil være sentrale på settlisten sammen med en rekke andre hitlåter fra Åges katalog.

01.06 HØNEFOSS 
Hønefoss sentrum

15.06 LYNGDAL
 Rosfjord Strandhotel

16.06 STORD Kværner. Fri entré

21.06 STEINKJER
 Steinkjerfestivalen

28.06 KRISTIANSUND
 Tahiti Festivalen

29.06 TERRÅK 
Nordlandsbåtregattaen

11.07 TYSNES 
Tysnesfest

12.07 TBA

13.07 KNARRLAGSUND 
Knarren Brygge, Hitra

20.07 HALDEN 
Fredriksten Festning
Gjester: Hanne Boel & Henning Kvitnes

03.08 FINNSNES 
Finnsnes i fest

10.08 TRONDHEIM 
Sverresborg Arena
Gjester: Sivert Høyem, 
Bjørn Eidsvåg 
& Henning Kvitnes

15.08 BODØ 
Parkenfestivalen

17.08 HARSTAD 
Bakgården

24.08 TØNSBERG
 Foynhagen

07.09 LILLEHAMMER 
Lillehammer Live

19.10 OSLO 
Oslo Spektrum
Gjester: Mari Boine,
Ingebjørg Bratland 
& Hanne Boel

AFTENTUR NOV. 2018

Bli med på akustisk aften med Åge Aleksandersen og Samband-gitarist Gunnar Pedersen. Bli med å levva livet!  En kveld med Åges fantastiske låter – med løse snipper og humor, smil og fortellinger.

Humor blir til alvor, gråt til glede og mannen bak låtene stiger frem, alt i en tonesatt stemning. Over to timer med anekdoter og hygge der mandolin, ukulele, nylon og stål, zither og sang tar deg med på en reise i og rundt låtene i akustisk drakt. Dette er nært, det er flott, det er varmt og det er godt.

Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen har vært på en tilsvarende turné før, og Åge gleder seg til å ta turen ut til publikum nok en gang.

«Vår forrige akustiske tur var en fantastisk opplevelse for oss to. Vi fikk oppleve en nærhet og kontakt med publikum som virkelig satte spor. Det var allsang og trampeklapp, og flotte anmeldelser, og vi fikk vel vist fram noen nye sider av oss som musikere og historiefortellere. Denne gangen har vi også med oss et arsenal av strengeinstrumenter. Gunnar briljerer, jeg hører på, spiller litt og applauderer.»

OVERSIKT OVER SPILLESTEDER OG BILLETTSALG HER.

 

Aftentur med Åge og Gunnar 2018

Hei igjen!
Nå kommer Gunnar og jeg på besøk igjen. Vi tar en Akustisk Aftentur…
Vi beholder som sagt det akustiske preget. Vi spiller kjente sanger, ukjente sanger, gamle sanger, nye sanger – og vi spiller sanger som ikke får plass i Sambandets reportoir.
Vår forrige akustiske tur var en fantastisk opplevelse for oss to. Vi fikk oppleve en nærhet og kontakt med publikum som virkelig satte spor. Det var allsang og trampeklapp, det var flotte anmeldelser og vi fikk vel vist frem noen nye sider av oss som musikere og historiefortellere.
Gunnar briljerer, jeg hører på, spiller litt og applauderer.

VI KOMMER TIL:

Grong 22. februar 2018

Oppdal 23. februar 2018

Tynset 24. februar 2018

Ser fram til å møte dere igjen.
Mvh Åge